Skip navigation

adakah semua itu palsu?????

kadang2 saya pelik tgk segelintir org…ape la salahnye naik tangga kalu cume setingkat je…malas sgt…nak gak tgu lif..dah la lif tu lembab…mmg lembab…

saya berdebar tgu 31st mei ni…kadang2 saya bertanya pada diri sendiri…adakah saya sudah bersedia untuk kehidupan baru nnt..sure saya rindu sgt2 dgn family saya..specially ayah…yer..ayh saya..n masakan mak…mgkin saya tak pernah hidup sendiri..selalu ade mak dan ayah disisi..duk menyewa dgn kawan2 pun tak pernah…duk asrama ade la..tu pun slalu sgt berhubung dgn ayah n mak…maybe saya satu line dgn ayah…n jawatan pun sama…mcm mula2 blaja…mana terus nak pandai ye tak…ingat lg time kecik dulu…saya tidak akan dibenarkan main luar umah sehingga ayh saya blk keje…duk dlm pagar umah,tgk org main..tp best,sbb ayh ajar saya naik basikal..mula2 roda empat…pastu roda tiga…kemudia baru la roda dua…ayah blikan basikal bmx wane merah tuk saya…even skrg pun ade lg..even katil time saya baby pun ade lg…i love u so much ayah…dulu time kat ssp,time ayah dtg visit saya,jgn la bercalar or merah sana sini kat tgn saya…sure ayh tanye kenapa…plg saya takleh lupakan bila ayh bawak saya jumpa pharmasist,sbb kulit muka saya merah2…tp setelah dinasihat kan oleh doktor utk pki pencuci ape…br ok.dulu time kat u,ade guy ni ckp sure ‘maintenance ‘ saya tinggi…walhal…pencuci muka pun saya tak pakai…ini lah saya…saya nak org trima saya seadanya…lawa ke,buruk ke,gelap ke…terimalah saya sebagai saya…

pg td meeting psl ATP Tellabs..ape la..lbh kurg sama je mcm Marconi punye..tak de yg lain…kecuali logo je kot.sbnrnye tak sbr nak dpt gmbr dari daddy…gmbr smlm n hari ni.pantang nmpk kamera,mula lah saya..tp tgk mood saya gak

Mr Tunang….miss u sayang…love u so much

alhamdulillah…file ok diaudit td…sok plak ade meeting ngan vp…next week plak test…takutnye…weekend ni leh la prepare sket2…cian kt my future mama…mcm mana la leh jatuh…cian mama..pg td tanye, mama kata dh ok…tp tgn sakit sket…cian dier…tak pe mama…mamakn kuat…get well soon…MY LOVE plak dah la pi pahang hari ni…rindu sgt…lama2 keje luar,gelap la kulit MY LOVEĀ  nnt…takpe…janji cr rezeki yg halal…kan yang?…abg,I LOVE U SO MUCH…

to my darling….thanks sayang…..love u so much…..

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.